Vrijstaand huis bouwen

Het is een langgekoesterde droom van velen; een vrijstaand huis bouwen. Een woning die niet is aangebouwd aan andere huizen en is omringd door tuin of grond. Zodat u heerlijk kunt wonen en leven, omgeven door rust en ruimte. Wolfs Architecten helpt u graag in het realiseren van deze droom. Maar bij het bouwen van een vrijstaand woonhuis komt veel kijken. Bij Wolfs Architecten ontzorgen wij de opdrachtgever en verzorgen we het volledige bouwtraject van technisch ontwerp tot sleutelklare oplevering van uw vrijstaande woning, zonder verrassingen achteraf.

In een geheel vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u volledig informeren over de eindeloze mogelijkheden en opties van het laten bouwen van een vrijstaand huis.

Hoe gaat een vrijstaand huis bouwen in zijn werk?

U heeft een kavel gekocht (of zoekt er één) en wilt daar een vrijstaand woonhuis op bouwen, maar u heeft geen idee hoe dit proces in zijn werk gaat. Hoe zorgt u dat uw woonwensen werkelijkheid worden? Een huis laten bouwen is niet zomaar iets. Keuzes moeten weloverwogen worden. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen als u kiest voor een samenwerking met eigen architect en aannemer. Als ervaren architect staan wij u graag bij in dit spannende proces. Op de volgende pagina leest u hoe wij in zes heldere stappen te werk gaan. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Onze architecten leveren maatwerk. Wij snappen dat geen opdrachtgever hetzelfde is. Daarom beschouwen wij iedere vraag als een unieke vraag. We besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van uw wensen en het zorgvuldig onderzoeken van de projectlocatie. Wensen over het uiterlijk en materialen nemen de architecten mee in het ontwerp. Zij passen het huis precies binnen het bestemmingsplan en met hun expertise kunnen zij professioneel advies geven over de mogelijkheden. Op deze manier komen wij samen tot ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving, met uitgesproken materiaalkeuze en kwaliteit in uitvoering. Inzicht van de architect maakt dat u over het algemeen een eindproduct krijgt wat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Expertise en ervaring zorgen er voor dat er snel en efficiënt gewerkt kan worden. En wie een architect inhuurt, kan er zeker van zijn dat de woning uniek is. Er bestaat geen tweede van.

Bekijk ons portfolio voor de projecten die wij door de jaren heen gerealiseerd hebben en doe inspiratie op voor uw nieuw te bouwen woning.

Laat uw droomvilla bouwen door Wolfs Architecten

Wilt u een vrijstaand huis bouwen en bent u benieuwd wat Wolfs Architecten voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en maak een afspraak! Belt u gerust voor een afspraak met ons bureau via 0135132670. U kunt ook een mail sturen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel. Veel klanten uit de regio’s Den BoschEindhovenBredaTilburg en Vught die een huis hebben laten ontwerpen en bouwen gingen u voor.