Architectenbureau Breda en omgeving

Bent u op zoek naar een architectenbureau in de buurt van Breda? Bij Wolfs architecten helpen we u graag verder. Of u nu grootse plannen heeft voor uw nieuwe appartement, bedrijfspand of nieuw te bouwen woning en geholpen wilt worden bij het maken van een professioneel ontwerp, een 3D-impressie wilt of u op zoek bent naar bouwmanagement.

Wolfs Architecten in Breda en omstreken

Wolfs Architecten is de architectuurspecialist in omgeving Breda. Opdrachtgevers typeren het bureau als kwalitatief, met oog voor mens, detail en omgeving. Met een team van professionals biedt Wolfs Architecten allerlei diensten aan. Deze diensten variëren van het ontwerpen van villa’s, utiliteitsbouw, woonhuizen tot en met projectmatige woningbouw. We doen de hele ontwikkelingsgang, van ontwikkeling van een definitief ontwerp tot en met de technische uitwerking in kwalitatief hoogstaande bouwtekeningen. Voor de meeste ontwerpen maken wij visualisatietekeningen. Hierdoor krijgt u een heel goed beeld van hoe het bouwproject er uit moet komen te zien.

Onze architecten hebben voor diverse bouwprojecten in omgeving Brabant de ontwerpen gemaakt. Bekijk op de projectenpagina voor een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor woningen en panden uit de omgeving van Breda.

Wat doet een architectenbureau?

Wolfs Architecten biedt als architectenbureau in Noord-Brabant naast architectuur, technische ontwerpen en/of bouwkundig advies voor nieuwbouwprojecten ook technische tekeningen voor verbouwingen en renovaties aan. Voor interieurarchitectuur en kleuradvies kunt u ook bij ons terecht. Wolfs’ architectenbureau heeft de mogelijkheid om haalbaarheidsonderzoek te doen en biedt ook begeleiding bij aanbestedingen aan. Wanneer u dus op zoek bent naar bouwmanagement bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Wilt u graag uw nieuwe woning, kantoor of bedrijfspand laten ontwerpen, vraag dan een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan!

Uw droomhuis, onze passie

Bij Wolfs Architecten zijn wij pas tevreden als u zich gelukkig voelt. Een passend ontwerp komt tot stand door te luisteren, kijken en voelen naar de opdrachtgever en de omgeving. Wij leveren maatwerk zodat mensen gedurende geruime tijd naar tevredenheid in onze panden kunnen wonen, werken en leven. Aangezien elk ontwerp maatwerk is, zijn onze ontwerpen divers, van modern tot traditioneel. Met altijd een focus op kwaliteit in uitvoering, uitgesproken materiaalkeuze en mooie details.

Architectenbureau in de buurt van Breda

Bij Wolfs Architecten helpen we u graag om jouw perfecte bedrijfspand of woning te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Roosendaal, Gilze en Rijen, Vught en Eindhoven. Dus wilt u een haalbaarheidsonderzoek? Of misschien wilt u wel een visualisatietekening? Wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw droomwoning, villa of bedrijfspand? Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u interesse in één of meer van deze diensten heeft. U kunt ons bereiken via: 0135132670 of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.