Huis laten bouwen door Wolfs Architecten

Zelf een huis laten bouwen is een grote maar mooie stap! Al uw wensen kunnen wij verwezenlijken in de vorm van uw eigen droomwoning. Bij het bouwen van een huis komt echter veel kijken. Van het laten maken van een perfect ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. Wolfs Architecten begeleidt u graag tijdens het gehele traject. Wij ontzorgen u volledig. Wilt u weten hoe we voor u een huis op maat kunnen bouwen en van welke services u nog meer kunt profiteren? Lees dan vooral verder.

Voor het bouwen van uw droomhuis hoeft u zelf alleen maar de eigen wensen mee te brengen. Wij zorgen voor alle omliggende dingen die erbij komen kijken, zoals de wet- en regelgeving omtrent het bouwen van uw droomhuis, het verkrijgen van een vergunning, het ontwerpen van het huis, tot aan de uiteindelijke oplevering aan toe. Wij pakken dit allemaal op, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden als u dat niet wilt.

Wilt u een huis laten bouwen door een echte specialist en ervaren architect? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van huizen bouwen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom zou u een eigen huis laten bouwen?

Geen enkele bestaande woning voldoet volledig aan uw wensen. Niet gek! De bouwer heeft geen rekening gehouden met uw specifieke verwachtingen. U heeft het ontwerp en de locatie natuurlijk niet zelf uitgekozen, dus dat is ook niet zo vreemd. Als u zelf een huis laat bouwen kan dit wel. Zo kunt u wonen op de plek die u kiest. Heeft u ook al een beeld, of zelfs ruimte voor ruimte een idee hoe uw nieuwe huis eruit moet gaan zien? Onze architecten helpen u graag om dit beeld om te zetten naar een passend en realistisch ontwerp. Wij helpen met een huis ontwerpen waarin al uw woonwensen zijn verwerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan duurzaamheid, of aan het ontwerpen van een levensloopbestendige woning, zodat u de rest van u dagen hier kan blijven wonen. Onze architecten kunnen u helpen met ontwerpen in verschillende bouwstijlen en bouwen voor u een woning op maat. Als u op zoek bent naar bouwbegeleiding, dan zijn wij de partij.

Een eigen huis laten bouwen. Hoe werkt dat?

U wilt een eigen huis bouwen, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen. Hoe zorgt u ervoor dat uw ideeën werkelijkheid worden? Een huis laten bouwen is niet zomaar iets. Keuzes moeten weloverwogen gemaakt worden. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen als u kiest voor een samenwerking met eigen architect en aannemer. Als ervaren architect staan wij u graag bij in dit leuke, maar toch lastige proces. Bij Wolfs Architecten gaan wij te werk in zes heldere stappen. Wat in iedere stap terugkomt is een goede samenwerking tussen de architect en de woningdromers. Wij snappen namelijk dat geen opdrachtgever hetzelfde is. Iedere vraag die bij ons terechtkomt is uniek, en unieke vraagstukken vragen om een uniek antwoord. Daarom besteden wij veel tijd aan de inventarisatie van uw wensen, evenals het uitgebreid en zorgvuldig onderzoeken van de locatie van uw nieuwe droomhuis. Op die manier komen wij tot ruimtelijke, realistische, en technische ontwerpen die goed passen in de omgeving, die gebouwd worden met passende en uitgesproken materialen, die kwalitatief goed zijn, en deze kwaliteit ook uitstralen.

In ons portfolio kunt u de projecten terugvinden die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Als u nog geen vaststaand beeld heeft, kunt u hier ook inspiratie opdoen die u mee kunt nemen wanneer u uw eigen huis gaat laten bouwen. Het is namelijk ook belangrijk dat u een breed beeld houdt en ervoor open staat om verschillende aspecten met elkaar te combineren tot uw droomhuis, anders krijgt u straks misschien een kopie van een al bestaand huis. 

Bouwen zonder zorgen

Een bouwproject is een complex proces waarin elke stap de volgende stap beïnvloedt. En daarom is iedere stap cruciaal. Wolfs Architecten kan u binnen dit proces volledig ontzorgen. We begeleiden het gehele bouwproces, van ontwerp tot en met oplevering. De aandachtspunten daarbij zijn: budget, organisatie, tijd, informatie, en kwaliteit. Die aandachtspunten houden wij ten alle tijde voor u in de gaten.

Samenwerking staat namelijk bij ons gedurende het hele proces centraal. Het gaat om een mooi eindresultaat, maar dat wordt beïnvloed door de weg ernaartoe, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het proces en de professionele uitvoering. Daarom selecteren wij het liefst zelf onze bouwpartners, houden wij toezicht op de bouw, en zorgen wij voor een onbezorgde oplevering.

Laat uw droomhuis bouwen

Of dat nu een kubistische woning of een moderne villa is, dat maakt voor ons niet uit! Wilt u een huis laten bouwen en bent u benieuwd wat Wolfs Architecten voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en maak een afspraak! Belt u gerust voor een afspraak met ons bureau via 0135132670. U kunt ook een mail sturen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons kantoor in Moergestel. Veel klanten uit de regio’s Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg en Vught die een huis hebben laten ontwerpen en bouwen gingen u voor. Zodra het huis af is, kunt u ook gebruik maken van de diensten van onze binnenhuisarchitect die u voorziet van interieuradvies. Zo krijgt u helemaal het huis van uw dromen!