Huis laten bouwen door Wolfs Architecten

Zelf een eigen huis laten bouwen is een grote, maar mooie stap! Al uw wensen kunnen verwezenlijkt worden in uw eigen droomwoning. Bij het bouwen van een huis komt echter veel kijken. Van het laten maken van het perfecte ontwerp voor uw nieuwe woning tot de overhandiging van de sleutels. Wolfs Architecten begeleidt u als ervaren architect graag tijdens het hele traject. Bij ons wordt u compleet ontzorgt. Wilt u weten hoe we een huis op maat voor u kunnen bouwen en wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Lees dan vooral verder.

Wilt u uw huis laten bouwen door een echte specialist? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van huizen bouwen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom zou u een eigen huis laten bouwen?

Geen enkele bestaande woning voldoet volledig aan uw wensen. Niet gek! Aangezien de bouwer geen rekening heeft gehouden met uw verwachtingen. U heeft het ontwerp en de locatie natuurlijk niet zelf uitgekozen. Als u zelf een huis laat bouwen kan dit wel. Zo kunt u wonen op de plek die u kiest. Dit in een duurzaam huis naar eigen smaak. Heeft u al helemaal in gedachten hoe uw huis eruit moet gaan zien? Onze architecten helpen u graag om dit beeld om te zetten naar een passend ontwerp. Samen ontwerpen we een woning waarin al uw woonwensen zijn verwerkt.

Een eigen huis laten bouwen. Hoe werkt dat?

U wilt een eigen huis bouwen, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen. Hoe zorgt u dat uw ideeën werkelijkheid worden? Een huis laten bouwen is niet zomaar iets. Keuzes moeten weloverwogen worden. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen als u kiest voor een samenwerking met eigen architect en aannemer. Als ervaren architect staan wij u graag bij in dit leuke, maar toch lastige proces. Bij Wolfs Architecten gaan wij te werk in zes heldere stappen. Wij snappen dat geen opdrachtgever hetzelfde is. Daarom beschouwen wij iedere vraag als een unieke vraag. We besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van uw wensen en het zorgvuldig onderzoeken van de projectlocatie. Op deze manier komen wij tot ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving, met uitgesproken materiaalkeuze en kwaliteit in uitvoering.

Bekijk ons portfolio voor de projecten die wij door de jaren heen gerealiseerd hebben en doe inspiratie op voor uw nieuw te bouwen woning.

Eigen huis laten bouwen zonder zorgen

Een bouwproject is een complex proces waarin elke stap de volgende stap beïnvloedt. En daarom heel cruciaal. Wolfs Architecten kan u hierin volledig ontzorgen. We begeleiden het gehele bouwproces van ontwerp tot en met oplevering. De aandachtspunten daarbij zijn: budget, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit.

Samenwerking staat in het proces centraal. Het gaat natuurlijk om een mooi eindresultaat en de weg ernaar toe, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het proces en een professionele uitvoering. Wij selecteren het liefst ook de bouwpartners, houden toezicht op de bouw en ontzorgen u bij de oplevering.

Laat uw droomhuis bouwen

Wilt u een huis laten bouwen en bent u benieuwd wat Wolfs Architecten voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en maak een afspraak! Belt u gerust voor een afspraak met ons bureau via 0135132670. U kunt ook een mail sturen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel. Veel klanten uit de regio’s Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg en Vught die een huis hebben laten ontwerpen en bouwen gingen u voor.