Moderne villa bouwen

Heeft u plannen om een luxe moderne villa te bouwen? Bij Wolfs Architecten denken we graag met u mee! Wij hebben ruime ervaring (35 jaar) met het ontwerpen van moderne villa’s. Bij het bouwen van een exclusieve, moderne villa komt specifieke kennis kijken van materialen, design en bouwtechnieken. Het uitvoeringsniveau en de details maken immers het verschil met een cataloguswoning die volgens een standaard formule wordt gerealiseerd. Als architectenbureau leveren we niet alleen maatwerk maar streven we naar de hoogste kwaliteit. Zowel in ontwerp, als materialisatie. We gaan graag samen met u het ontwerp- en bouwtraject in.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen om een moderne villa te bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Het ontwerp- en bouwproces van een moderne villa

Stel, u heeft een mooie kavel op het oog en u wilt daar een moderne villa bouwen. Maar waar begint u? Bij een moderne villa bouwen komen veel aspecten aan bod. Wolfs Architecten is een ervaren architectenbureau en biedt deze kennis en ervaring graag aan.

Het ontwerp- en bouwproces begint altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we uw wensen, eisen en verwachting. Wij vertellen u graag hoe wij op uw wensen kunnen inspelen binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan en de voorschriften van de overheid. Vervolgens maken wij een 3-dimensionaal schetsontwerp met prijsopgave. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw moderne villa er uit gaat zien. Aan de hand van dit ontwerp wordt er samen met u gewerkt aan een definitief ontwerp. Na uw akkoord wordt het plan voorgelegd aan de welstandscommissie en door ons toegelicht. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over vergunningen, dit regelen wij indien nodig. Ook in het bouwproces kan Wolfs Architecten u volledig ontzorgen. Na akkoord van de welstandscommissie kunnen wij u helpen bij de keuze van een aannemer. Wij houden als bureau alles tijdens de bouw nauwlettend in de gaten, zo ook de planning, uw budget en de kwaliteit van de bouw. Het sluitstuk van uw villa is de oplevering, de overhandiging van de sleutel en de verhuizing. De bouw is voor ons pas voltooid als u tevreden bent en uw droomvilla werkelijkheid is geworden.

Meer weten? Lees hier alles over het ontwerp- en bouwproces en onze werkwijze.

De kenmerkende moderne villa’s van Wolfs Architecten

Bij Wolfs Architecten hebben we oog voor de mens en zijn omgeving. Onze ruimtelijke ontwerpen zijn duurzaam, functioneel en op maat gemaakt. Met altijd de focus op kwaliteit in uitvoering, uitgesproken materiaalkeuze en mooie details. Iedere opdracht en opdrachtgever is uniek. Elk gebouw is maatwerk, is verrassend, eigentijds en/of tijdloos. Zo creëren we echte meerwaarde.

We hebben meerdere moderne villa’s mogen ontwerpen voor onze opdrachtgevers. Zoals deze moderne villa in Vught of deze moderne woning in Oisterwijk. Bekijk ook onze andere projecten om inspiratie op te doen. Maar natuurlijk ontmoeten wij u graag persoonlijk om te horen waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Bouw de moderne villa van uw dromen

Onze ervaren architecten ontwerpen graag uw moderne droomvilla, volledig afgestemd op uw wensen. Neem contact op! Belt u gerust voor een afspraak met ons bureau via 0135132670. U kunt ook een mail sturen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.