Zorgwoning bouwen, zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Met de toenemende vergrijzing en dure (vaak overvolle) verzorgingstehuizen en zorginstellingen wordt er gezocht naar alternatieve woonmogelijkheden voor zorgbehoevende. Zelfstandig wonen met zorg is helemaal van deze tijd. Het is een ideale oplossing als u zelfstandig wilt wonen met het gemak van services en de zekerheid van zorg dichtbij, indien nodig. Met jarenlange ervaring kunnen wij u op een vakkundige wijze helpen en kunt u uw zorgwoning met een gerust hart laten bouwen. Wolfs Architecten is uw ervaren partner voor het bouwen van een zorgwoning, een seniorenwoning of zorgappartementen. Zo zorgen wij dat de bewoners zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden.

De faciliteiten van een zorgwoning

Een zorgwoning bouwen staat los van locatie of architectuurstijl. Het is meer kenmerkend door de functionele indeling. Een zorgwoning hoeft zeker niet onder te doen aan een ‘normale’ woning. Het is vergelijkbaar met een levensloopbestendige woning. Uw droomwoning, helemaal ingericht zodat u er zo lang mogelijk kunt wonen. Ons uitgangspunt blijft hetzelfde, wij maken ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving, met uitgesproken materiaalkeuze en kwaliteit in uitvoering. Alleen wel met de juiste voorzieningen voor zorgbehoevende. Een plek waar het draait om uw leef geluk, zodat u niet vergeet te genieten.

Onze filosofie, uw wensen

Onze filosofie is goed luisteren, voelen en kijken naar onze opdrachtgever en de omgeving. We ontwerpen en bouwen immers voor mensen die in onze gebouwen langdurig naar tevredenheid gaan wonen, ondanks geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Onze uitdaging is om altijd weer in de ontwerpfase de wensen van de opdrachtgever optimaal te vertalen. Zo krijgt elke opdrachtgever een uniek gebouw dat bij zijn individuele situatie past.

Wij combineren onze creativiteit altijd met gedegen technisch advies. Dat betekent dat u kunt rekenen op voor u en de aannemers technisch goede bouwtekeningen en bestekbeschrijvingen die tot in detail doordacht zijn. Zo kunnen wij realistisch, verantwoord en met de focus op bouwkundige kwaliteit bouwen. En minstens zo belangrijk, we houden uw budget en de planning scherp in de gaten.

Zorgwoningen gerealiseerd door Wolfs Architecten

Wolfs Architecten heeft mooie zorgprojecten mogen afronden en op de planning staan. Zo hebben we in de voormalige locatie van basisschool De Tovervogel in Oisterwijk een nieuw zorg appartementencomplex ontworpen en gerealiseerd. Dit werd in nauwe samenwerking gedaan met de ouders van 19 jongvolwassenen met een lichte verstandelijke en of lichamelijke beperking (de huidige bewoners). De jongeren wonen zelfstandig onder begeleiding.

Uw woning, onze zorg

Samen bouwen aan de zorg? Wij helpen u graag de plannen voor een zorgwoning of zorgappartementen te realiseren. Bel ons gerust voor een afspraak. U kunt ons bereiken op 0135132670 of stuur een mail naar info@wolfsarchitecten.nl.